Werkwijze

Bronkhorst Bedrijfskompas BV staat voor innovatieve en pragmatische oplossingen voor de specifieke behoefte van haar klanten. Onze gezamenlijke focus is innovatie, resultaatgerichtheid, kostenbesparing en een continu streven naar een maximale klanttevredenheid. Door onze samenwerking met hooggekwalificeerde specialisten en organisaties zijn wij in staat om een multidisciplinaire aanpak te garanderen met uiterst resultaatgerichte maatwerkoplossingen.


Minimale belasting opdrachtgevers

Dankzij automatisering is het sociaal verzekeringsonderzoek een minimale belasting voor uw organisatie. Ongeacht de grootte van de organisatie zijn we in staat om binnen één week de eerste analyses aan u terug te koppelen en bespreken we met u de kansen. Het vervolgtraject wordt volledig door ons opgepakt; van dossiers onderzoeken tot correcties indienen in een afgesloten boekjaar. Het traject eindigt pas wanneer u de voordelen heeft ontvangen van UWV of Belastingdienst.

Privacy

De bescherming van uw gegevens heeft onze hoogste prioriteit en werken wij volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Bekijk ook ons privacy statement


No cure no pay

Wij werken uitsluitend op basis van no cure no pay, zonder onduidelijke voorwaarden. Wij brengen ons honorarium pas in rekening wanneer door onze inspanningen financiële voordelen zijn bereikt in de vorm van uitbetalingen van UWV of Belastingdienst.

Aanbevelingen

Wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland, voor zowel profit als non-profitorganisaties. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.