Over ons

Bronkhorst Bedrijfskompas zorgt voor de juiste koers binnen de ingewikkelde wereld van de sociale zekerheid. Wij zijn een betrouwbare sparringpartner op het gebied van sociale verzekeringen en subsidies. Wij adviseren (middel)grote organisaties met als doel het maximaal benutten van subsidieregelingen, het optimaliseren van werkprocessen en het minimaliseren van werkgeversrisico’s.

Hierbij wordt de kennis gedeeld met de afdelingen HR, financiën en salarisadministratie. Samen met de klant worden gebruiksvriendelijke tools ontwikkeld waar ook andere organisaties van kunnen profiteren.

Expertise, vertrouwen én plezier staan in ons werk centraal en streven we naar een langdurige samenwerking. De lijnen zijn kort; bij Bronkhorst Bedrijfskompas heeft u altijd een vast contactpersoon.


Veelgestelde vragen

Onze missie

Wij vorderen teveel betaalde premies terug voor alle middelgrote en grote bedrijven in Nederland en begeleiden ze met eerlijk, begrijpelijk advies om besparingen in de toekomst te realiseren, waarbij we de vereiste inspanning van opdrachtgevers minimaliseren en inzetten op een langdurige samenwerking.

Onze visie

Er is geen enkel bedrijf meer in Nederland dat teveel geld betaalt door onvoldoende beheersing van de sociale verzekeringswetgeving of teveel kosten maakt ten gevolge van inefficiënte, onvolledige bedrijfsprocessen, fouten in de systemen van de instanties of onvolkomenheden in de salarispakketten.

Vacatures

Klik hier voor de vacature (Junior) Projectmanager